Uitzonderlijke villa op toplocatie met 5 slaapkamers en 5 badkamers op perceel van 2000 m² te Oud-Turnhout Bosdreef 28, 2360 Oud-Turnhout
Ref. 04/10482

Hillewaere Vastgoed Turnhout
Asking price€ 1.895.000
Lot surface area2.000 m²
Living area865 m²

Contact Hillewaere Vastgoed Turnhout

Deze schitterende villa met rieten kap en lift is gelegen op mooi perceel van 2000 m² op residentiële locatie te Oud-Turnhout. De villa omvat een riante inkomhal, een grote sfeervolle woonkamer op parket, tuinkamer/eetkamer, luxe woonkeuken, bijkeuken, slaapkamer met eigen badkamer op het gelijkvloers, een riante mastersuite met luxe dressing en badkamer, 3 bijkomende slaapkamers met 3 extra badkamers, grote polyvalente kelder, dubbele garage, inpandige lift en schitterende tuin op het zuidoosten. De villa werd gebouwd in 2010 en afgewerkt met topmaterialen!

Indeling:
Deze topklasse villa treden we binnen via een monumentale inkomhal met doorzicht naar de prachtige tuin. Aan de rechterzijde bevinden zich de woonvertrekken met salon voorzien van open haard, de tuinkamer/eetkamer en een schitterende woonkeuken.. Deze woonkeuken is uitgerust met alle modern comfort en straalt een tijdloze elegantie uit. Vooral de zitruimte met zicht op de tuin is adembenemend. Verder treffen we op de gelijkvloerse verdieping een prachtige slaapkamer met eigen luxe badkamer. Ook een goed uitgeruste wasplaats en riante dubbele garage bevinden zich op het gelijkvloers.

Eerste verdieping:
De rechterzijde van de villa omvat een royale mastersuite met prachtige dressing en uitzonderlijk luxe badkamer. De afwerking is van het allerhoogste niveau. Aan de andere zijde van de overloop bevinden zich twee zeer ruime slaapkamers (42 m² & 60 m²) met elke een zeer luxe badkamer.

Tweede verdieping:
Hier bevinden zich opnieuw een ruime slaapkamer/appartement welke polyvalent gebruikt kan worden met aansluitmogelijkheden voor een kitchenette. Tevens is de vijfde luxe badkamer op deze verdieping voorzien.

Kelder
Zeer ruime en afgewerkte kelder bereikbaar via de lift of de trap. Kan gebruikt worden als kantoor/fitness/cinema/...

Bijzonderheden:
-Topklasse afwerking zowel binnen als buiten
-Bewoonbare oppervlakte van maar liefst 865 m²
-Grote inpandige lift die alle verdiepingen bereikt
-Gehele woning is voorzien voor rolstoelgebruik: geen drempels, brede deuren, etc

Property ID04/10482
Asking price€ 1.895.000
Type of houseVilla
Living area865 m²
Lot surface area2.000 m²
Year of construction2010
Bedrooms5
Bathrooms5
Garages1
Shower rooms -

Cadastral Income€ 6.291
EPC138 kWh/m²
Unique code13031
Flood area-
Planning permit Yes
Parcelling permit No
Planning permit Residential park
Pre-emptive right No
Originating Summons No
Judicial decision No

Hillewaere Vastgoed Turnhout Parklaan 46, 2300 Turnhout

  • Monday - FridayOpen from 09.00 - 18.00
  • Saturday Open from 10.00 - 12.30
  • Sunday Closed

Contact Hillewaere Vastgoed Turnhout