Luxueus wonen aan het Koophandelsplein in centrum Gent. Koophandelsplein 2, 9000 Gent
Ref. 858V1.1Nieuw

IRRES
Asking price€ 1.295.000
Lot surface area225 m²
Living area199 m²

Contact IRRES

De dossierstukken kan u raadplegen op irres.be. Voor een bezoek contacteer Annemie via annemie@irres.be of op het nummer 0470 742 911.
Achter de gevel van een neoclassicistische stadswoning vindt u dit luxueus afgewerkt villa-appartement. Het appartement strekt zich uit over de eerste verdieping en biedt vanuit élk raam een open en wijds uitzicht over de Veldstraat, de Zonnestraat en het Koophandelsplein.
De troeven van dit appartement zijn onder meer: haar authentiek karakter, haar uitzonderlijke vrije hoogte (méér dan 4 m), haar ligging op een uitstekende locatie in de Gentse binnenstad, haar verfijnde afwerking en het superieur gevoel van openheid, licht en ruimte.
Dit villa-appartement heeft twee ruime slaapkamers. Deze zijn elk voorzien van een ingerichte dressing en prachtig afgewerkte badkamer met superieure materialen. Ontwaken doet u elke ochtend met uitzicht op het Koophandelsplein. Via een vaste trap vanuit de leefruimte, betreedt u de mezzanine (beperkte hoogte). Deze is ingericht als bureauruimte met aanpalende een derde slaapkamer. De badkamer van deze derde slaapkamer bevindt zich onderaan de trap. Verder heeft dit appartement een ingesloten terras, omarmd door enkele historische binnengevels van de Gentse binnenstad. De verkoop van dit appartement geschiedt onder het stelsel van verkooprechten. Beschikbaar bij authentieke akte.

Property ID858V1.1Nieuw
Asking price€ 1.295.000
Type of houseApartment
Living area199 m²
Lot surface area225 m²
Year of construction -
Bedrooms3
Bathrooms3
Garages -
Shower rooms -

Cadastral Income-
EPC141 kWh/m²
Unique code2494397
Flood area-
Planning permit Yes
Parcelling permit No
Planning permit Residential area with cultural, historical and/or aesthetic value
Pre-emptive right No
Originating Summons-
Judicial decision No

Premium broker

IRRES Kortrijksesteenweg 19, 9830 Sint-Martens-Latem

  • Monday - FridayOpen from 08.30 - 12.30 – 13.30 - 17.30
  • Saturday  By appointment
  • Sunday Closed

Contact IRRES