Appartement2000 Antwerpen 2000
Ref. 9131

Coprimmo
Asking price€ 730.000
Lot surface areaNot known
Living area110 m²

Contact Coprimmo

Nieuwbouw penthouse appartement te koop te Antwerpen, toplocatie aan het Antwerpse Zuid.
Waar vroeger discotheek Zillion stond, verrijst nu een schitterend nieuwbouwproject met onder meer een hotel, kantoren, een supermarkt en 93 appartementen.
De foto's werden getrokken in het modelappartement en de tekeningen en impressies geven een algemeen sfeerbeeld van het bouwproject. Reële foto's zullen slechts getoond kunnen worden na afwerking van het appartement.
Voor de concrete indeling kan u het bijgevoegde plan raadplegen.
Dit appartement ligt op de zesde en hoogste verdieping aan de zuidwestkant van het gebouw. Vanuit de living met extra hoge plafonds en het zuidwest gericht terras heeft men een schitterend uitzicht over de groene omgeving van het Nieuw Zuid, de Schelde en de moderne architectuur van deze nieuwe stadswijk. De slaapkamers liggen aan de rustige binnenzijde van het gebouw en hebben toegang tot het tweede terras dat uitzicht biedt op de binnentuin en het stadscentrum over de gebouwen aan de Jan Van Gentstraat. Het appartement wordt volledig afgewerkt opgeleverd met een geïnstalleerde open keuken met kookplaat, oven, dampkap, koelkast en vaatwasmachine en een super de luxe badkamer met dubbele lavabo, bad en inloop douche. In de inkomhal met grote vestiairekast is er een apart toilet. Verder is er nog een berging/technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine.
Het gebouw wordt geïsoleerd volgens hedendaagse standaard en is aangesloten op het Warmtenet van het Nieuw-Zuid, met garantie op lage energie prijzen. Kunstliefhebbers komen in de omgeving aan hun trekken met het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, het Fotomuseum en het Museum voor Hedendaagse Kunst. Voor de levensgenieters liggen de Leopold De Waelplaats, de Vlaamse en Waalse Kaai met talrijke cafeetjes en restaurants vlakbij. Sportievelingen kunnen zich uitleven op de nieuw aangelegde Scheldekaaien met loop- en wandelroutes en veilige fietspaden. Voor de kinderen zijn er speeltuinen in de wijk en aan de nieuwe Scheldekaaien.
Dit nieuwbouw appartement wordt verkocht onder BTW-stelsel: constructiewaarde (ca. 385.000) + 21% BTW en grondaandeel (ca. 345.000) + registratierechten. Er kan één en eventueel een tweede autostaanplaats aangekocht worden aan 50.000 euro + kosten. De oplevering van het project is voorzien medio 2020.
Bent u op zoek naar een uniek nieuwbouw penthouse-appartement te koop te Antwerpen-Zuid? Mis deze kans niet en maak een afspraak via info@coprimmo.be of 03 449 49 77.

Property ID9131
Asking price€ 730.000
Type of houseApartment
Living area110 m²
Lot surface area -
Year of construction -
Bedrooms2
Bathrooms1
Garages -
Shower rooms -

Cadastral Income-
EPC-
Unique code-
Flood area-
Planning permit Yes
Parcelling permit-
Planning permit-
Pre-emptive right No
Originating Summons-
Judicial decision-

CoprimmoFruithoflaan 1A, 2600 Berchem

  • Monday - FridayOpen from 09.00 - 12.30 – 13.30 - 17.30
  • Saturday Open from 10.00 - 13.00
  • Sunday Closed

Contact Coprimmo