Charmante hoevewoning met stalgebouw en weiland op ca. 1,2 ha te Beersel (Vlaams-Brabant) 1650 Beersel
Ref. IF-3010

ImmoFluisteraar
Asking price€ 1.150.000
Lot surface area12.000 m²
Living area300 m²

Contact ImmoFluisteraar

De gemeente Beersel herbergt deze charmante eigendom, uiterst centraal gelegen tussen Ukkel, Halle, Waterloo en het centrum van de hoofdstad Brussel, en makkelijk bereikbaar via de R0. Het geheel is uiterst rustig gelegen, in een doodlopende straat, op wandelafstand van winkels en van één van de mooiste plekken in Vlaanderen voor wandelingen te paard of te voet, namelijk het Hallerbos (https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/5205022/ruiterroute/haller-bos-14-km). Het Hallerbos is het belangrijkste en meest uitgestrekte bosgebied ten zuiden van Brussel. Het bos is een publiekslieveling dankzij het prachtige paarse tapijt van wilde hyacinten, die bloeien rond midden april. De eigendom omvat een volledig gerenoveerde hoevewoning met binnenkoer, een stalgebouw en weiland op ca. 1,2ha.

Indeling woning (bouwjaar ca. 1800; volledig gerenoveerd laatste 10 jaar):
De hoevewoning (ca. 300m² incl. de home cinema ruimte) met binnenkoer is volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen (bv. het gebruik van brede planken eikenhout) en omvat op het gelijkvloers een inkomhal met ingebouwde kasten en gastentoilet, een berging of wasruimte met douche, een ruime en zonnige leefruimte met goed trekkende open haard en afzonderlijke zithoek voor TV/bibliotheek, een eetplaats, een volledig ingerichte keuken met dubbel gasfornuis, een bureau en een apart toilet. De 1e verdieping herbergt 3 slaapkamers, 3 badkamers (3 douches, 1 bad, 2 toiletten). Tot slot is er een home-cinema kamer. De woning biedt een prachtig zicht op de paarden en het weiland.

Aanwezig: deels vloerverwarming en deels airconditioning met warmtepomp, uitgebreid alarmsysteem met camerabewaking, kruipkelder, 2 aparte toegangspoorten (bv. ideaal om een onderscheid te maken tussen woning- en stalgedeelte), buitenverlichting, terras, parkeerruimte voor 5 wagens waarvan 1 overdekt.

Stalgebouw, aanhorigheden en weiland:
Het stalgebouw bevindt zich eveneens aan de binnenkoer en omvat 4 paardenstallen (ca. 3,2m x 3,2m). De gebouwen grenzen aan een mooie, verzorgde en aangelegde tuin met daarachter een groot en omheind weiland met schuilstal. Ideaal om paarden op een aangename en comfortabele manier aan huis te houden.Property IDIF-3010
Asking price€ 1.150.000
Type of houseVilla
Living area300 m²
Lot surface area12.000 m²
Year of construction1800
Bedrooms3
Bathrooms3
Garages -
Shower rooms -

Cadastral Income-
EPC479 kWh/m²
Unique code1248664
Flood area-
Planning permit Yes
Parcelling permit No
Planning permit Residential park
Pre-emptive right Yes
Originating Summons-
Judicial decision No

Contact ImmoFluisteraar