Parel aan de Coupure 9000 Gent
Ref. W-02K3LB

Engel & Völkers Gent-Centrum
Asking price€ 1.585.000
Lot surface areaNot known
Living area224 m²

Contact Engel & Völkers Gent-Centrum

Het ruisen van de boomtoppen, de beweging van het water ... Zintuigen worden geprikkeld bij dit luxueus afgewerkte penthouseappartement. Verspreid over de twee bovenste verdiepingen van het gebouw, brengt dit appartement met 224 m² bewoonbare oppervlakte een zee van ruimte met zich mee.

Op de vierde verdieping gaan we het appartement binnen. Deze verdieping huisvest de voornaamste leeffuncties: de keuken, eetplaats en leefruimte. Aan de voor- en achterzijde zijn twee terrassen gelegen. De grote raampartijen zorgen ervoor dat het appartement baadt in het licht.

Met de binnentrap bereiken we de vijfde verdieping. De master bedroom heeft een royale grootte en is voorzien van voldoende opbergmogelijkheden. De ensuite badkamer heeft een inloopdouche en bad. De badkamer werd uitgewerkt in mozaïektegels die elegantie uitstralen. Aan de slaapkamer grenst een zonneterras. Verder is er nog een tweede slaapkamer met eigen badkamer. De kers op de taart is de polyvalente ruimte, die momenteel dienst doet als bureau en bibliotheek. Deze kan worden omgevormd tot derde slaapkamer. Deze ruimte geniet van een prachtig uitzicht en heeft toegang tot het vierde en grootste terras van het appartement. Dit terras heeft zicht op de skyline van Gent en haar gekende torens. Wie wil genieten van een zonsopgang of
–ondergang, heeft met dit terras de perfecte plaats uitgekozen
om het natuurtafereel te aanschouwen.

Het appartement is voorzien van een exuberante hoeveelheid bergruimte. In de kelder zijn een private berging en een grote garagebox voorzien die bij het appartement horen. Deze zijn reeds in de prijs inbegrepen.

Property IDW-02K3LB
Asking price€ 1.585.000
Type of housePenthouse
Living area224 m²
Lot surface area -
Year of construction2019
Bedrooms3
Bathrooms2
Garages1
Shower rooms2

Cadastral Income-
EPC73 kWh/m²
Unique code2022191
Flood areaNiet medegedeeld
Planning permit Yes
Parcelling permit No
Planning permit Residential area with cultural, historical and/or aesthetic value
Pre-emptive right No
Originating Summons No
Judicial decision-

Engel & Völkers Gent-Centrum Kleine Vismarkt 2, 9000 Gent

  • Monday - FridayOpen from 10.00 - 18.00
  • Saturday Open from 13.00 - 16.30
  • Sunday Closed

Contact Engel & Völkers Gent-Centrum