Carlo Eggermont
Asking price€ 1.900.000
Lot surface areaNot known
Living area350 m²

Contact Carlo Eggermont

Exclusief wonen. Uitzonderlijk, luxueus en ruim (350 m2) appartement met terras en fenomenaal zicht op een toplocatie in het historisch centrum van Gent.

Het appartement ligt op slechts 500m van het Gravensteen en is werkelijk gelegen op één van de mooiste locaties in Gent. Zeer centraal en alles op wandelafstand in de nabijheid en toch terzelfdertijd rustig wonen in het centrum van de stad!

Gelegen in het ‘Lievehof’ vinden we dit zeer ruim appartement (BVO 350m2) op de tweede verdieping in het oude manchestergebouw op de voormalige site van verffabriek Lippens. Het waardevolle manchestergebouw dat in ere gerenoveerd werd, getuigd van het rijke industriële verleden van de stad.

Exclusief wonen in het hart van Gent is hoe we dit appartement mogen omschrijven.

We betreden het appartement via een royale inkomhal die zich links en rechts opsplitst naar enerzijds de vestiaire met gastentoilet en aan de andere zijde een tweede vestiaire.

De inkomhal leidt ons naar een lichtrijke leefruimte met een eetplaats en een luxueuze open keuken. De eetkamer is o.a. voorzien van een prachtige visgraat parketvloer en aangename gashaard. De grote ramen die langs beide zijden opengezet kunnen worden geven toegang tot een uiterst aangenaam en groot zonneterras met een subliem verzicht over de stad!
De uitermate luxueuze keuken is een waar staaltje vakmanschap, zowel inzake afwerkingsgraad, detaillering als de uitrusting die voorzien werd. Als extra vinden we achterliggend nog een praktische bijkeuken/wasplaats.

Naast de eetkamer vinden we de woonkamer met een open en toch privaat karakter. Ook hier vinden we de prachtige visgraatparket en een majestueuze massieve marmeren schouw met op maat gemaakte gashaard. Aansluitend is er een tweede eetplaats, de ideale plaats voor het ontvangen van gasten.

De achterliggende hal leidt ons naar een eerste slaapkamer en tweede slaapkamer die beiden toegang hebben tot een ensuite badkamer. Deze hoogwaardig afgewerkte badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, 2 aparte wastafels, inloopdouche en toilet.

Vervolgens hebben nog een derde slaapkamer, de master-bedroom met een royaal uitgeruste ensuite badkamer en zeer ruime dressing. Prachtige houten deuren met fijne detaillering geven de mogelijkheid om de slaapkamer af te sluiten. Deze zeer ruime badkamer is voorzien van een vrijstaand bad, dubbele wastafel, apart toilet en inloopdouche. Als extra troef is het appartement nog voorzien van een sauna en hamman.

Verder is er nog een privatieve kelderbering en plaats voor 4 fietsen in de ondergrondse parking.

'Ruimte en ruimtelijkheid, rustig gelegen, een goede bereikbaarheid, zicht op groen, water en de stad gecombineerd met een zeer hoogwaardige afwerking en geïntegreerd in een architecturaal project zijn slechts enkele aspecten die dit prachtige appartement omschrijven.'

Kortom, een buitenkans voor wie belang hecht aan ruimte, luxe en een hoogwaardige afwerkingsgraad, buitenruimte met een prachtig zicht en wil wonen unieke locatie in het centrum van de stad!


Inclusief dubbele garagebox.
Maandelijkse provisie kosten : 375 euro.
 

Property ID3154978
Asking price€ 1.900.000
Type of houseApartment
Living area350 m²
Lot surface area -
Year of construction -
Bedrooms3
Bathrooms2
Garages2
Shower rooms -

Cadastral Income€ 3.346
EPC97 kWh/m²
Unique code0002464599-RES-1
Flood areaNiet gelegen in gevoelig gebied
Planning permit Yes
Parcelling permit No
Planning permit Residential area with cultural, historical and/or aesthetic value
Pre-emptive right No
Originating Summons No
Judicial decision-

Contact Carlo Eggermont