De zee als tuin met Zilt Residences 3 Min reading timeThe Coast

Zilt Residences vormt een exclusief project aan de Westkust omgeven door de duinen en met een prachtig zeezicht rondom. De unieke herkenbare stijl van architect Corbiau typeert de bouwstijl. Met de ervaring van de prominente projectontwikkelaar Real Houses vormen de residenties een interessante investering en luxueus tweede verblijf.

Real Houses bouwt droomappartementen aan de Belgische kust

Zilt Residences in De Panne is een realisatie van projectontwikkelaar Real Houses nv. Met reeds 35 jaar ervaring is de prominente bouwpromotor gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande nieuwbouw appartementen met zeezicht, en dat op exclusieve locaties aan de Belgische kust. Appartementen met zeezicht vormen namelijk een blijvende investering die altijd weet te renderen. Er is dan ook altijd wel wat te beleven aan de kust, zowel op sportief, culinair als cultureel vlak. Zo vormt de kust niet enkel een trekpleister voor ouderen, maar ook voor jonge mensen die graag even ontsnappen aan het hectische leven. De Belgische kust is de perfecte locatie om snel te kunnen genieten van een vakantiegevoel. Een appartement aan zee is een beleving die je als eigenaar maar wat graag deelt met familie en vrienden.

Architect Corbiau ontwerpt luxueuze residenties in typerende stijl

Gespecialiseerd in residentiële villa’s en luxueuze lofts, heeft ervaren architect Marc Corbiau de Zilt Residences ontworpen. Bij deze creatie heeft hij aandacht geschonken aan ruimte en leefcomfort. Gebruik van heldere lijnen en luxueuze afwerkingen typeren zijn stijl. Hedendaagse en klassieke elementen worden gecombineerd tot een plaats waar het heerlijk wonen is in een huiselijke ruimtelijkheid, en waar het maximaal genieten is in een warme minimalistische stijl.

Zilt Residences, een exclusief project aan de Westkust

Met de E40 vlakbij en nabij de grens met Sint-Idesbald en Koksijde, zijn de Zilt Residences goed bereikbaar. Gelegen aan de Westkust zijn ze omgeven door natuur, cultuur en gastronomie. Bij het ontwerp is rekening gehouden met hun omgeving ze mooi bij aansluiten. De nabijheid van en het prachtige zicht op de zee, het strand en de duinen vormt één van de grote troeven van de Zilt Residences.

Directe toegang tot het strand met de zee als tuin

De Zilt Residences zijn gelegen op een unieke locatie in de duinen en direct aan de zee. Wie op zoek is naar een comfortabel vakantieoord dichtbij is er meteen aan het goede adres. Bij het ontwerpen van de residenties is veel aandacht besteed aan de inplanting. Zo heeft de architect erop toegezien dat elk appartement niet alleen voorzien is van zicht op zee, maar ook kan genieten van zowel zonsopgang als zonsondergang. Zo vormen ze de gedroomde opportuniteit voor wie op zoek is naar een prachtig tweede verblijf of een interessante opbrengsteigendom. Zilt Residences telt 72 luxueuze appartementen met een tijdloze uitstraling en meerdere inpandige garages.

Investeren in Zilt Residences bij Agence Mulier

Zilt Residences is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De appartementen kregen een echte luxueuze afwerking met gebruik van kwalitatieve materialen. De hal is voorzien van een videofooninstallatie en een inbraak- en brandwerende veiligheidsdeur. De badkamer beschikt over een ligbad, een regendouche en een hangtoilet. De keukens hebben een kookeiland dat uitgerust is met kwalitatieve toestellen en zijn voorzien van ingebouwde dampkap. De living is afgewerkt met parket van Europese rustieke eik. De appartementen zijn voorzien van verwarming op aardgas en individuele ventilatie. Daarnaast zorgen vloerconvectoren in de slaapkamers en de living voor een aangename sfeer, en maken design handdoekradiatoren in de badkamer het verwarmingssysteem helemaal af. Geïnteresseerden kunnen terecht bij het ervaren makelaarskantoor Agence Mulier in De Panne. Wie wil investeren in een droomappartement aan zee is er aan het juiste adres.

Zilt-ResidencesFotoKlant.jpg