Christoffels Vastgoed Koning Albertlaan 97-99, 3620 Lanaken

Opening hours

  • Mon - Fri:
    08.30 - 12.0013.00 - 17.00
  • Sat - Sun:
    By appointment

Christoffels Vastgoed

Ruim 65 jaar een begrip in Limburg

U bent op zoek naar uw droomwoning, op zoek naar een geschikt beleggingspand of u wilt juist uw onroerend goed verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Al sinds 1954 is Christoffels Vastgoed een begrip op de vastgoedmarkt in Belgisch en Nederlands Limburg.

Volledige ontzorging én professionele begeleiding bij de aankoop of verkoop van uw woning, dat is wat wij doen. Met onze decennialange ervaring in de herverkoop van residentieel vastgoed, in de verkoop van hoogwaardige nieuwbouwprojectenen de commercialisering daarvan, kunt u rekenen op onze deskundigheid. Ook begeleiden wij u als belegger, op zoek naar goed renderende vastgoedbeleggingen. Wij handelen steeds met de focus op het leveren van het beste resultaat voor u als koper, verkoper of belegger.

Om dat in de praktijk te brengen, werken we met een sterk gespecialiseerd team met alle noodzakelijke kennis van zaken. In al die jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd; iets wat van onschatbare waarde is, zeker bij vastgoed in de hogere prijsklasse.