U droomt van heerlijk zeezicht? 2 Min reading timeLuxevastgoed

Zilt Residences, een luxeproject op de grens van De Panne en Sint-Idesbald, biedt u nog veel meer. Hier is de zee uw tuin. Een mooiere plek is aan de Belgische Kust echt moeilijk te vinden. Elke dag opnieuw geniet u van de schoonheid van de natuur. Zilt Residences laat u uren wegdromen bij een oneindig zeezicht.

Exclusief project aan de Westkust

Het project ligt midden in de duinen en direct aan zee. De moderne architectuur gaat perfect op in de natuur. Tijdens het ontwerp heeft toparchitect Marc Corbiau alle aandacht gegeven aan ruimtegevoel en leefcomfort. Hij heeft er ook op toegezien dat iedereen kan genieten van het magnifieke zeezicht vanop een ruim terras.

Slim investeren in vastgoed aan de Westkust

Zeezicht is een must als u wil investeren in vastgoed aan de kust. Het blijft een voordeel dat direct rendeert. Een magnifiek zeezicht geeft u elke dag een heerlijk vakantiegevoel. En dat gevoel wilt elke huurder beleven, indien u uiteraard wenst te verhuren. Zilt Residences doet daar nog een schepje bovenop door de exclusieve stempel op het project te drukken. Wenst u graag meer informatie? Neem nu contact op met Agence Mulier.

40 jaar ervaring

Met 40 jaar ervaring op de teller realiseerde Real Houses tientallen succesvolle projecten, steeds met een focus op de Belgische kust. Alle residenties kenmerken zich door zicht op zee, de perfecte ligging en een hoge afwerkingsgraad. Real Houses staat borg voor kwaliteit en klasse. De topligging, prachtige architectuur en de met zorg uitgekozen materialen zijn elementen die steevast van toepassing zijn op het vastgoed van deze ervaren projectontwikkelaar. In vol vertrouwen zet Real Houses uw kustdroom om in werkelijkheid zodat u volop van het leven geniet!

Benieuwd? Kom naar de kijkdag op 27 april tussen 10 en 17 uur. Ontdek het modelappartement en droom er tevens helemaal weg bij de luxueuze sportwagens van AEcars. Adres: Nieuwpoortlaan 151-161, 8660 De Panne (St-Idesbald). Meer info via www.zilt.be.

Price € 418.000prijs op aanvraag
Number of units72
ZiltLuchtfoto-2.jpg
Zilt217.jpg
Zilt214.jpg
Zilt009.jpg